Verschillende jaren was de BMW dag, georganiseerd door en bij garagebedrijf Henco-Cars te Sint Anthonis een druk bezochte dag voor veel BMW liefhebbers. Door het enthousiasme van veel BMW liefhebbers en door het BMW clubleven werd deze dag ieder jaar drukker bezocht. Het terrein werd te klein en de eerste ideeŽn in 2001 om het anders te gaan doen waren ontstaan. Na anderhalf jaar van voorbereiding was het dan eindelijk zover. De eerste BMW Promotiedag op 21 juni 2003 is een feit. Het weer is perfect en met naar schatting zo'n 3500 bezoekers was het een uiterst succesvolle dag. Een vervolg kan dan eigenlijk ook niet uitblijven.


Kort na de eerste BMW Promotiedag komen de ideeŽn voor een vervolg. Even stond de datum van 20 juni 2004 op de agenda. Toen het op dat moment niet realiseerbaar bleek te zijn, werd al snel alle aandacht gericht op 2005. Na korte tijd wordt duidelijk dat het allemaal niet meer op "De Brink" past en dus wordt er besloten om het evenement uit te breiden naar aangelegen parkeerplaats "De Merret". Na de nodige voorbereidingen is het op 19 juni 2005 eindelijk zo ver, de tweede BMW Promotiedag. Het wordt een extreem warme dag maar dat weerhoud menig BMW liefhebber er niet van om toch naar de BMW Promotiedag te komen.


De trend is gezet. De BMW Promotiedag begint steeds meer bekendheid te krijgen en voor veel BMW liefhebbers is de BMW Promotiedag al bijna een begrip. Zondag 17 juni 2007 krijgt de BMW Promotiedag een vervolg. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang. Noteer de datum maar vast in uw agenda....


* Een aantal foto's van de "good old" BMW Dag bij Garagebedrijf Henco-Cars.